VULETIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Tužim Terzića i Borjana!

Autor:

Sport

29.10.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruje se bura na relaciji Zvezda-Partizan! Potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić je odlučio da uzvrati istom merom i tuži Zvezdana Terzića i Milana Borjana, što je potvrdio za naš portal.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Naime, kako je rekao on će protiv generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića i kapitena Milana Borjana podneti tužbu zbog diskriminacije, kao i kršenja etičkog kodeksa Disciplinkog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije.

Proferos Vuletić se odlučio na ovaj korak zbog spornog oslovljavanja "bludni profesor" kako je nazvao Terzić, a Borjana jer mu je narušio ugled činjenicom što ga je optužio za sajber napad na njegovog maloletnog sina.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Sporna fotografija

- Nisam želeo da tužim Milana Borjana, hteo sam da pređem preko svega, ali kada je pokrenuo postupak protiv mene onda sam odlučio da i ja uzvrtrm istom merom - rekao je Vladimir Vuletić za "Republiku" i dodao:

- Ja sam pogledao članove FSS i FIFA o etičkom kodeksu, za koje sam optužen, ali u njima se govori o zabrani diskriminacije, ovde nema govora o primeni tih članova jer ni gospodin Tumbaković, ni Milan Borjan nisu ni na kakav način diskriminisani. Etički kodeks se takođe ne bavi decom, već vređanjem po drugim osnovama - rekao je Vuletić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Realno četvrti

29.10.2020 16:42

Tebi bi najbolje bilo da tužiš svoje roditelje. Tu garant dobojaš naknadu.

Mole

29.10.2020 17:38

Supicu treba po goloj .......

Boki

29.10.2020 17:48

Sramota od profesora...koga ce on da nauci...ovo je stvarno krajnje ludilo! Unistava ferplej,unistava sport...ukljucio je politiku...ma krajnje neozbiljno!