KAKO JE BARTOMEU UNIŠTIO BARSELONU ZA 6 GODINA!

Autor:

Sport

29.10.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đozep Marija Bartomeu (57) u utorak je zvanično podneo ostavku na mesto predsednika Barselone, ali njegova šestogodišnja vladavina u Kataloniji ostaće upamćena kao jedna od najgorih u istoriji kluba sa Nou Kampa.

Bivši predsednik Barselone

Sada već bivši prvi čovek Barse uspeo je da nanese veliku štetu ugledu kluba i doprinese tome da preko 20.000 članova potpiše zahtev za njegovu smenu.

Pre manje od godinu dana mediji u Španiji preneli su informaciju da se kompleks omladinske škole kluba "La Masija" doslovno raspada. Većina terena je u očajnom stanju, a na primer u internatu zidovi, prema informacijima, otpadaju i nisu okrečeni više od 15 godina! Takođe, ne treba zaboraviti da je sredinom prošle sezone izbio skandal kada je otkriveno da je Bartomeu plaćao botove da na zvaničnim stranicama kluba pljuju po igračima Barse.

 

Imao je grehove i ove sezone, a najviše mu se zamera što je oterao Luisa Suareza, inače trećeg strelca u istoriji kluba. Dolazimo i do slučaja Lea Mesija, koji je bio tema broj jedan u medijima širom sveta i bukvalno su ga minuti delili od odlaska iz Barse. Deluje da je to bila kap koja je prelila čašu, Bartomeu je na kraju nekako uspeo da nagovori Argentinca da ostane, ali veći problem predstavlja što kapiten još nije potpisao novi ugovor, koji mu ističe u julu 2021. godine.

Za kraj vladavine je potpisao akt po kojem će Barselona izaći iz Lige šampiona i preseliti se u FIFA Superligu!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading