"Ko bi ubedio Mesija da ostane, da sam ja otišao?"

Autor:

Sport

27.10.2020

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski gigant je potvrdio da su predsednik Đozep Marija Bartomeu i njegov Odbor podneli ostavke. Oglasio se odlazeći predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Istovremeno, Bartomeu je izjavio da je podneo ostavku kako bi pomogao klubu i Kataloncima, između ostalog i kako se ne bi okupljali i glasali u vreme pandemije koronavirusa.

Otišao bi, kako kaže i mnogo ranije, ali nije želeo da ostavi klub na cedilu:

- Zašto nisam ranije dao ostavku? A ko bi osigurao da Mesi ostane da sam ja otišao? Ko bi angažovao novog trenera? Ko bi se dogovorio za smanjenje plata fudbalera? Nisam mogao da dopustim da klub vode spoljni faktori…- poručio je Đozep Marija Bartomeu.

Odlazeći predsednik Barselone kaže da su protiv njega i njegovog Odbora poslednjih meseci iznete mnoge laži, a inicijatori su bili protivnici koji se nadaju da će svoju kandidaturu istaći sledeće godine na predsedničkim izborima.

-Ono što niko ne može da mi oduzme i protivreči je moja ljubav prema Barseloni. Bila mi je čast da vodim ovaj klub, uvek će biti u mom srcu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bivši predsednik Barselone

Odlazeći predsednik Barselone takođe je potvrdio da je klub prihvatio poziv za učešće u novoj evropskoj Superligi.

- Barselona je prihvatila predlog za učešće u Superligi Evrope. To bi garantovalo finansijsku stabilnost I mogućnost da klub nastavi da ide dalje- rekao je Đozep Marija Bartomeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading