NE MOŽE MU NIKO NIŠTA: Još jedna pobeda neverovatnog Paunovića!

Autor:

Sport

28.10.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Paunović je nastavio dominaciju u Čempionšipu.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Paunović

Paunović je sa Redingom ostvario šestu pobedu u sedmom meču najjače druge lige sveta. U sedmom kolu je Reding kao gost savladao Blekburn – 4:2 (3:1).

Poveo je Reding već u prvom minutu preko Meitea, a Armstrong je izjednačio u trećem minutu. Olise je za 2:1 pogodio u 15, dok je Loren zatresao mrežu šampiona Premijer lige iz 1995. godine u 18. minutu. Armstrong je u 66. minutu uneo neizvesnost, ali je Žoao stavio tačku na meč golom u 82. minutu.

Reding je do ovog meča primio samo jedan gol, ali i sada je to sjajno, s obzirom da su na sedam utakmica primili tri gola. Prvi su ubedljivo sa 22 osvojena boda, sedam više od drugoplasiranog Svonsija.

Drugi srpski menadžer u Čempionšipu Vladimir Ivić nije ostvario dobar rezultat. Gostovao je ekipi koja do sada nije osvojila nijedan bod i upravo je njemu uzela bod. Vikomb i Votford odigrali su 1:1 (0:0). Sar je 52. minutu bio strelac za Votford, dok je Stjuart za Vikomb pogodio u 66. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading