KRAJ TORINSKE SAGE: Definitivno POZNATO hoće li Ronaldo ponovo UDARITI na Mesija!

Autor:

Sport

27.10.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči spektakla u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi i Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo (35) i Lionel Mesi (33) izgradili su u poslednjih deceniju i po verovatno najveće rivalstvo u istoriji fudbala, ali u sredu od 21 čas u derbiju drugog kola G grupe Lige šampiona između Juventusa i Barselone nećemo gledati obračun superzvezda.

Napadač Juventusa, koji je od 13. oktobra pozitivan na koronu, nije još uvek preležao virus, te iako ne oseća nikave posledice po zdravlje, neće po 36. put u karijeri igrati protiv Argentinca. Tinjala je u Torinu nada do zadnjeg trenutka da bi moglo doći do veleobrta, ali uzalud. To znači da će posao gostima iz Katalonije biti olakšan, mada ove sezone i "stara dama" i "blaugrana" debelo grcaju u Seriji A, ondosno Primeri.

Lionel Mesi je pet puta igrao protiv Juventusa i za 394 minuta dao im dva gola uz jednu asistenciju. S druge strane, u sredu odustni Portugalac je 15 puta tresa mrežu Barse na 31 utakmici.
Koga nema, bez njega se može i mora, ali "bjankoneri" nisu ista ekipa bez Kristijana, što potvrđuju i njegovi saigrači.

- Naravno da će nam neodstajati Ronaldo, on je šampion. Međutim, idemo na pobedu i bez njega protiv velike ekipe - rekao je Hoze Kvardado. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading