STANOJEVIĆ HOĆE DA RAZBIJE KLETVU: Sve je to zanimljivo, ALI SMO MI PARTIZAN I MORAMO DA POBEDIMO!

Autor:

Sport

25.10.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nikada nije pobedio Radnički u karijeri, pa je progovorio o susretu sa Nišlijama i o tome šta njegov tim mora da uradi kako bi promenio njegov skor protiv ekipe sa "Čaira".

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević željan je dobrog rezultata protiv Radničkog

Partizan je vezao dva remija u Superligi, nije uspeo da dobije 163. večiti derbi, tako da najuzbudljiviji duel 12. runde domaćeg šampionata dočekuje s imperativom pobede.

Svaki naredni kiks značio bi verovatno i oproštaj od trke sa crveno-belima, a to za Aleksandra Stanojevića apsolutno nije prihvatljivo.

- Nikada ne tražim opravdanja, to od mene niste mogli da čujete. Ponekad tražim samo strpljenje i ništa više. Nema kukanja. I povrede su sastavni deo fudbala. Verujem da će i po tom pitanju krenuti nabolje, polako... Trudimo da se da napravimo tim, da napravimo igru. Malo strpljenja, biće to sve dobro - realan ali strpljiv je strateg crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli žele da pobede za Stanojevića, koj u karijeri nikada nije pobedio Radnički

O učinku protiv Radničkog nije imao mnogo da kaže, ali je o njihovoj ekipi ima dosta lepih reči.

- Zanimljiv podatak... Davno je to bilo i ne sećam se. Ali svakako da se nadam prvoj pobedi protiv Radničkog. Mi smo Partizan, želimo pobedu protiv svakog tima. Imaju širok spektar igrača, dobro igraju kod kuće i verujem da su ponovo kandidati za Evropu. E sad, da li su odmah iza nas i Zvezde po kvalitetu - mislim da nisu. Međutim svakako spadaju u vrh našeg fudbala. Imaju odličan tim, ambiciozni su, ali verujemo u trijumf - istakao je popularni "Stanoje".

 

Govorio je on i o stanju u svom klubu, tačnije o igračima koji će mu biti na raspolaganju.

Među njima neće biti Sejdube Sume, dok bi Lazar Marković mogao da se nađe u protokolu.

O odlasku Vitasa i situaciji sa štoperima rekao je sledeće:

- Ne, nema potrebe za novim štoperom. Imamo ih četvoricu na raspolaganju. Vujačića, recimo, još nisam stigao da probam. A on kao reprezentativac Crne Gore zaslužuje šansu. Pritom, Sveta Marković se dobro pokazao i njime sam prezadovoljan - objasnio je Stanojević.

Prokomentarisao je šek struke "Parnog valjka" i Milana Đuričića, doskorašnjeg člana stručnog štaba Partizana pod Savom Miloševićem.

Ima to svoje prednosti, međutim naš tim se dosta i izmenio. On je iskusan trener, probaće da iskoristi sve što zna o nama, ali iskreno, ne vidim da je to neka velika prednost za Radnički - dodao je.

RepublikaFoto: Starsport
Sadašnji trener Nišlija Milan Đuričić do skoro je bio član stručnog štaba Partizana

Za kraj se Stanojević osvrnuo i novim pojačanjima, odnosno njihovoj fizičkoj spremi.

- Bajbek može da izdrži poluvreme. E sad, u kakvom ritmu to ćemo da vidimo. Što se tiče Filipa Holendera on će biti u konkurenciji za sastav. Spreman je, samo je pitanje kako će da se uklopi, da se upozna sa saigračima. U svakom slučaju, zdrav je, konkurisaće - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Utakmica u Nišu počinje u ponedeljak u 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading