DVA ČOVEKA MOGU JOVIĆU DA "SKRATE MUKE": Sprema se SMENA na "Santjago Bernabeu"!

Autor:

Sport

22.10.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Španije Real Madrid je u ogromnim problemima posle poraza od Kadiza i Šahtjora, pa se spremaju radikalne promene!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Real je izgubio od Šahtjora usred Madrida, a zbog toga se  Zinedinu Zidanu "drma klupa".

Florentino Perez ima dva imena u fioci koja će pozvati ukoliko odluči da se pozdravi s čovekom koji je kao trener, i to u dva mandata, doneo već 11 velikih trofeja na "Santijago Bernabeu".

Prema informacijama koje ima madridski "AS" najozbiljniji kandidati su Maurisio Poketino i Raul Gonzales, a jasno je ko je skuplja varijanta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Poketino je posle uspeha sa Totenhemom dobio otkaz i slobodan je već godinu dana, čeka pravu ponudu, dok je legendarni kapiten kluba Raul na klupi mladog tima Real Madrida i tek je počeo da "krči" svoj put u ovom poslu.

 

 

 

Florentino Perez još nije presekao, ali mora da bude spreman ukoliko bude pod pritiskom da otera Zidana kome ovog leta nije doveo nijedno pojačanje, skupljajući novac za prelazni rok 2021.

Možda ćemo videćeti i da li bi odlazak Zizua sa klupe Real Madrida bio dobar za srpskog napadača Luku Jovića koji nikako da se nametne u dresu "kraljevića".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading