ODLAŽE SE MEČ SA ŠKOTSKOM? Da li će APEL velikana uroditi plodom...

Autor:

Sport

22.10.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalsku reprezentaciju Srbije deli jedna utakmica od Evropskog prvenstva naredne godine, ali koronavirus bi mogao ponovo da pokvari planove...

RepublikaFoto: Starsport
Fudbalska reprezentacija Srbije

Termin tog baraža pomeran je tri puta do sada i na kraju se došlo do 12. novembra, kada bi Srbija i Škotska trebalo da odmere snage na stadionu "Rajko Mitić", ali kako sada stvari stoje, moguće je da ćemo još čekati na tu utakmicu!

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis zatražiće od UEFA da se otkažu sve reprezentativne utakmice u narednom terminu zbog pandemije.

Italijanski mediji pišu da De Laurentis misli da će se mnogo igrača zaraziti, pošto će se rasturiti širom sveta, a onda vratiti u svoje klubove, što bi dodatno moglo da oteža već tešku situaciju. Napoli je ostao bez dvojice igrača zbog zaraze, Pjotra Zjelinskog i Eljifa Elmasa i ne želi da bude dodatno osakaćen.

 

 

 

Navodno, De Laurentis ima podršku i drugih čelnika italijanskih klubova, tako da se planira zajednički nastup prema UEFA.

Naravno, sve je ovo daleko od zvaničnog...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading