ŠOK NA KONFERENCIJI JUNAJTEDA: Solskjer OBELODANIO iznenađujuću odluku pred meč sa PSŽ-om!

Autor:

Sport

19.10.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer je izneo neočekivanu odluku na konferenciji za medije pred duel sa Pari Sen Žermenom!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Trener "đavola" je pred novinarima je obelodanio da će Bruno Fernandeš poneti kapitensku traku u utorak protiv PSŽ što je vidno iznenadilo i samog Portugalaca, prisutnog na konferenciji za medije.

U odsustvo Harija Megvajera mendažer Ole Gunar Solskjer je odlučio da kapitensku traku u Parizu ponese Bruno Fernandeš, koji je tek u januaru stigao u klub.

- Otkad je došao u naš klub Bruno ima veliki uticaj na igru i rezultate, što pokazuje i sama statistika. Nije promenio tim, ali ga je potpuno pokrenuo- rekao je Solskjer.

Videlo se da je Portugalac bio zatečen,ali i srećan zbog takve odluke menadžera.

- Nisam ovo očekivao, saznao sam u isto vreme kad i vi- obratio se Bruno Fernandeš novinarima i dodao:

- Za mene je to ogromna čast. Biti kapetan Mančester junajteda je ogromna stvar. Ali mislim da je svako od nas kapiten. Svako treba da pomogne i bude vođa na svoj način. Sutra neću biti ja bitan, nego tim- reko je Portugalac.

Utakmica između Par Sen Žermen i Mančester junajteda na programu je u utorak u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading