RADONJIĆ PROGOVORIO O VELIKOM POVRATKU: Bivši trener Zvezde NA ČEKANJU!

Autor: Republika

Sport

19.10.2020

23:53

Jedan od najtrofejnijih trenera Crvene zvezde Dejan Radonjić je trenutno bez angažmana, ali ne brine se za svoju budućnost.

Starsport
Dejan Radonjić

Crnogorski stručnjak je radio dobro u Bajernu, pa je rastanak sve iznenadio.

- U rezultatskom smislu je to bilo zadovoljavajuće. Na početku je bilo dosta riskantno, došao sam pred kraj sezone, bilo je malo vremena za bilo šta, a trebalo je osvojiti titulu. Nova sezona je takođe bila dobra - rekao je Radonjić za Meridijanov "Moj ugao".

Radonjić je rekao da rad u Crvenoj zvezdi i Bajernu ne može da se poredi.

- Nije moje da ocenjujem koji rezultat je jači. To je za Bajern velika stvar, bilo je dosta interesantno gledati kako će se to razvijati. Uspeli smo da budemo dobri, 14 pobeda jeste razlog za zadovoljstvo.

Iako mnogi spekulišu da li se između Radonjića i Zvezde dogodilo nešto loše, košarkaški stručnjak je uvek pohvalno govorio o svom bivšem klubu, pa je tako bilo i ovog puta.

- Mislim da to niko ne zna. Proveo sam sjajan period u Zvezdi, ne bih mogao, sve i da hoću, da kažem nešto drugačije. Nije to zato što ja to neću, nego je moj stav takav da je vreme u Zvezdi meni donelo sjajne stvari i ja to tako vidim i tako se osećam.

Na pitanje o onoj čuvenoj seriji Zvezde i Budućnosti u ABA ligi, Radonjić je imao i te kako zanimljiv odgovor.

Starsport

- Bio sam fokusiran na svoj rad u Nemačkoj, nisam uspeo da ispratim baš sve. Dosta se već pričalo o tome.

Mnogi očekuju da ga uskoro vide u novom klubu, međutim - to se za sada neće desiti.

- Kada dođe vreme da se donesu odluke, onda bih možda mogao nešto konkretno da kažem, sada ne- zaključio je Radonjić.

Po odlasku Dragana Šakote se spekulisalo da je moguć povratak Radonjića na Mali Kalemegdan, ali je na njegovo mesto došao legendarni košarkaš Zvezde Saša Obradović.

 

Komentari (0)

Loading