VEĆ JE BIO OTPISAN: Tumbaković dobio OGROMNO POJAČANJE za Škotsku!

Autor:

Sport

19.10.2020

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" jure EURO nakon 20 godina.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković

Fudbaler Monpeljea Mihailo Ristić istakao je u intervjuu za "Maxbetsport" da će biti spreman za finale baraža za odlazak na EURO protiv Škotske 12. novembra u Beogradu.

Bivši igrač Crvene zvezde povredio je ložu na gostovanju "orlova" Turskoj u Istanbulu (2:2), ali je poručio da ne bi trebalo da pauzira duže od dve nedelje.

– Već posle dvadesetak minuta osetio sam bol u loži. Nisam mario, usledila je asistencija za pogodak Sergeja, a onda na poluvremenu nije bilo potrebe da se reskira - izjavio je Ristić.

RepublikaFoto: Tanjug
Reprezentativac Srbije Mihailo Ristić

– Procene su da će oporavak da traje oko dve nedelje. Nije strašno i biću spreman za veliki megdan sa Škotskom. Igramo na našem terenu, a sam taj osećaj da si u svojoj zemlji donosi prednost. Nismo se bavili mnogo finalom i daćemo sve od sebe da slavimo - dodao je Ristić.

Podsetimo, on je odigrao odlično na poziciji levog ofanzivnog beka, pa se nameće selektoru kao prvi izbor i za meč koji može našoj selekciji doneti plasman na kontinentalni šampionat posle punih 20 godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading