LOGOR "MAKSIMIR": Hrvati TERORISALI i decu!

Autor:

Sport

20.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresali su i najmlađe, izuvane su im patike. Skidali su nas po kiši i hladnoći do gaća, požalili su se navijači Dinama posle meča sa Goricom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Maksimir"

Hrvati su dobili nov logor na kojem muče ljude, i to usred Zagreba! Navijači Dinama obradovali su se kada im je dozvoljeno da, uprkos koroni, prisustvuju subotnjem meču protiv Gorice (3:2) u osmom kolu domaćeg prvenstva, ali ih je na ulazu u stadion sačekala tortura. Naime, njih 780 je podvrgnuto detaljnoj kontroli redara, a nisu pošteđena i deca uzrasta oko deset godina, na opšte zaprepašćenje svih prisutnih.

- Ovako izgleda ulaz u logor Maksimir. Obezbeđenje je detaljno pretraživalo sve koji su ulazili na stadion, a išlo se do te mere da su pretresana i deca, kojoj su izuvane patike. Skidali su nas po kiši i hladnoći do gaća. Zadnji put mi je redar pokušao uzeti mobilni telefon dok sam to snimao. Da mu policajac nije rekao da smiri strasti, bilo bi svega. Kada neko baci baklju, pronađu mu ime i porodicu do trećeg kolena. A ovo je u redu i o tome se ne priča - opisali su nemile scene navijači Dinama na Fejsbuk stranici.

Koliko su simpatizeri "modrih" bili iznervirani, svedoči i to da su čak izvređali dom svojih fudbalera. Doduše, za to im nije bila potrebna maštovitost jer Maksimir stvarno izgleda očajno. O tome su nedavno govorili fudbaleri Francuske, koji su gostovali Hrvatskoj u Ligi nacija, a sve najgore o stadionu rekao je i Dejan Lovren, kojeg je bilo sramota što njegova reprezentacija igra na takvom zdanju. Reči sada nisu birali i besni navijači.

- Sve ovo sa pretresom se odvija na stadionu na kojem je pravo čudo da beton dosad nekome nije pao na glavu. Neka budu srećni da ljudi uopšte dolaze i riskiraju živote, a ne da još represiju vrše nad njima - dodali su besni navijači.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading