PRŠTALO NA DERBIJU "DELA MADONINA": Ibra HEROJ, Kolarov TRAGIČAR, Milan SRUŠIO Inter!

Autor:

Sport

17.10.2020

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu četvrte runde italijanskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Zlatana Ibrahimovića sa saigračima na meču protiv Intera

Fudbaleri Milana savladali su Inter na "San Siru" u 4. kolu Serije A sa 2:1 (2:1), na krilima fenomenalnog veterana Zlatana Ibrahimovića koji je bio dvostruki strelac.

Fenomenalno prvo poluvreme viđeno je na derbiju "Dela Madonina". Prvi gol viđen je već u 12. minutu, nakon penala koji je nad Ibrahimovićem skrivio kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov. Ibrin šut sa bele tačke odbranio je Handanović, ali je on iz popravnog doveo "rosonere" u vođstvo.

Samo četiri minuta kasnije Šveđanin je duplirao prednost nominalno gostiju, i to posle hirurški preciznog centaršuta Leaa za svoj četvrti gol u novoj sezoni u Seriji A.

Inter se vratio u 28. minutu kada je Romelu Lukaku iskoristio asistenciju Ivana Perišića i smanjio zaostatak "neroazura".

U drugom delu susreta viđeno je mnogo manje uzbuđenja. Prednjačile su izmene, prekidi i brojni kartoni, a Milan se u završnici utakmice opredelio isključivo na čuvanje stečene prednosti. U četvrtom minutu nadoknade vremena, Lukaku je promašio šansu da Interu donese bod, pošto je iz odlične pozicije šutirao neprecizno.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading