IMA NEKA TAJNA VEZA: Fudbaler Bolonje po ČETVRTI PUT sarađuje sa Mihom - uradio sam sve samo da dođem!

Autor:

Sport

13.10.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bolonje Lorenco De Silvestri rekao je da je stav trenera Siniše Mihajlovića prema bolesti "naveo mnoge da razmišljaju o životu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

De Silvestri je u ovog leta kao slobodan igrač iz Torina prešao u Bolonju i četvrti put u karijeri sarađuje sa srpskim trenerom Mihajlovićem.

- U Torinu mi je bilo dobro, ali kada sam saznao da Sinišina Bolonja želi da me dovede, uradio sam sve što sam mogao da dođem- rekao je De Silvestri za list Gazeta delo Sport.

Mihajlović se poslednjih godinu dana lečio od leukemije, ali je u više navrata predvodio ekipui sa klupe tokom ciklusa hemioterapije.

- Svojim stavom prema bolesti, naveo nas je da razmišljamo o životu. Siniša je bio vrlo koncentrisan na naš stav, ali ja nisam Mihajlovićev čovek. Među nama postoji veza na koju sam ponosan. Teško je da trener i igrač budu četiri puta u istoj ekipi, ali kada je on dolazio ovde u dva navrata, ja sam već bio tu, pa smo 2:2- naveo je 32-godišnji defanzivac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lorenco De Silvestri, levo

- I dalje se osećam kao fudbaler, a ovde sam već shvatio dve stvari. Prvo - došao sam u super organizovani klub, drugo - ima mnogo mladih igrača sa velikim potencijalom- dodao je on.

De Silvestri je rekao i da mu je cilj da ostvari više od 400 nastupa u Seriji A, a da bi posle igračke karijere želeo da započne trenersku.

De Silvestri je igrajući za Lacio, Fiorentinu, Sampdoriju u Torino odigrao 382 utakmice u Seriji A i postigao 24 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading