LAKO IM JE SA MILIONIMA: Lalatović SUROVO isprozivao Zvezdu pred "večiti" derbi!

Autor:

Sport

16.10.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg Novosađana.

RepublikaFoto: Starsport
Trener FK Vojvodina Nenad Lalatović na meču protiv Crvene zvezde

Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da bi "lale" sigurno igrale u grupnoj fazi Lige Evrope, poput Crvene zvezde, da imaju "milionski budžet".

– Da Vojvodina ima veliki budžet,ubeđen sam da bismo igrali grupnu fazu. Za to je neophodno da se uloži nekoliko miliona. Da imamo samo 50 odsto finansijskih sredstava kojim raspolažu Partizan i Crvena zvezda siguran sam da bi Novi Sad imao redovnog učesnika Lige Evrope – zaključio je šef struke “Stare dame” a onda se vratio na priču o utakmici.

– Predsednik Standarda je vikao sudiji da svira kraj. Strepeli su da ćemo da ih izbacimo. Pokazali smo da sa domaćim igračima, bez mnogo ulaganja, bez stranaca, možemo da odigramo dobro i hrabro u Evropi. Igrali smo lepo, bili blizu pobede. Bio je to naš perfektan nastup, kada uzmemo u obzir sve okolnosti i budžet kojim klub raspolaže – rekao je Lalatović.

Podsetimo, Standard je eliminisao Vošu u 3.kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon produžetaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading