POTRES NA OSTRVU: Piksi najavio MASAKR!

Autor:

Sport

13.10.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku pred meč sa Škotskom.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Legenda Crvene zvezde Dragan Stojković Piksi najavio je da će Srbija "masakrirati" Škotsku u finalu baraža za odlazak na EURO, ukoliko ponovi igru iz Osla, kada je nadigrala Norvešku sa 2:1, nakon produžetaka.

- Nismo bili na Evropskom prvenstvu od 2000. godine. To je previše za zemlju kao što je naša - počeo je Piksi za "Daily Record" i nastavio:

- Verujem da imamo mnogo tehnički izuzetnih fudbalera. Zaslužujemo da budemo u društvu najboljih igrača sveta. Protiv Norveške smo bili taktički sigurni i igrali smo na veoma visokom nivou. Mogli smo – ne, trebalo je – da pobedimo sa pet golova razlike. Dominirali smo od početka protiv ekipe za koju se pričalo da će nas lako pobediti.

Stojković je izneo pohvale na račun selektora "orlova".

- Tumbaković zaslužuje sve pohvale na svetu za svoju taktiku i sistem koji je koristio. Bilo je i njihovih navijača na stadionu, ali oni su ubrzo ućutali kada su shvatili šta se dešava.

Što se tiče prognoze, bivši reprezentativac nema dilemu ko će slaviti 12. novembra na stadionu "Rajko Mitić".

- Znam da ćemo se dobro pripremiti za Škotsku i ukazati im poštovanje. Ali, budimo iskreni, bolji smo od njih i to ćemo dokazati na terenu. Ako budemo igrali kao što smo u Oslu – 'masakriraćemo' ih. Najbitnije je da navijači budu zadovoljni i da se kvalifikujemo (na Evropsko prvenstvo - zaključio je Piksi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading