REPREZENTATIVAC POTPISAO: Partizan dobio OGROMNO pojačanje posle mesec i po dana pregovora!

Autor: Sportski Žurnal, Republika

Sport

12.10.2020

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Marković sa saigračima iz mlade reprezentacije Srbije na meču kvalifilacija za Evropsko prvenstvo protiv Poljske

Mladi reprezentativac Srbije Svetozar Marković rekao je za "Sportski žurnal" da je kod čelnika Olimpijakosa insistirao da se vrati u Partizan, iako su pregovori trajali mesec i po dana, a Pirejci su se protivili njegovom povratku u Superligu Srbije.

– Svi znaju da je moja velika želja bila da se vratim u Partizan. Pregovori nisu bili laki, trajali su više od mesec i po. Iako sam igrač Olimpijakosa, bio sam pozajmljen Larisi i prvo sam morao da raskinem ugovor sa njima, uspeo sam to da uradim bukvalno tri dana pred kraj prelaznog roka - izjavio je Marković.

RepublikaFoto: Starsport
Na pozajmici iz Olimpijakosa Svetozar Marković

Perspektivni defanzivac otkriva kako su tekli razgovori.

– U Olimpijakosu su smatrali da u Srbiji nema dovoljno jakih utakmica gde mogu da napredujem, ali pošto u mojoj glavi nije postojala nijedna druga opcija i nisam želeo da odem nigde drugo na pozajmicu osim u Partizan, na kraju su se kockice složile. Presrećan sam što sam ponovo u svom klubu - zaključio je Marković.

On će imati priliku da debituje kod trenera Aleksandra Stanojevića već naredne nedelje kada je na programu "večiti" derbi protiv Crvene zvezde u Humskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading