NIJE MOGAO DA VERUJE: Holender OTKRIO kako je završio u Partizanu!

Autor:

Sport

11.10.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađarski internacionalac progovorio o transferu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Holender

Filip Holender pojačao je Partizan u smiraj letnje pijace, a Mađar je u razgovoru za klupski sajt istakao da se sve odigralo munjevito.

- Sve se izdešavalo tri-četiri dana pre mog dolaska u Beograd. Menadžer me je prvo kontaktirao i rekao da je Partizan zainteresovan za mene, ali iskreno nisam verovao u tu mogućnost s obzirom na to da je ostalo nekoliko dana do kraja prelaznog roka, a ujedno su me čekale reprezentativne obaveze. Ali, ubrzo nakon toga sve je postalo još ozbiljnije. Rekli su mi da me čekaju u Beogradu i da već mogu da dođem da potpišem ugovor - rekao je Holender.

On je otkrio svoje impresije o crno-belima.

- Partizan sam više pratio na evropskim utakmicama nego u domaćoj ligi. Ne poznajem nikog iz ekipe, ali sam siguan da ću se brzo i dobro uklopiti u tim. Šefa Stanojevića sam upoznao u Beogradu tokom potpisivanja ugovora. Pričali smo na različite teme, ali kada govorimo o mojoj poziciji konkretno, mogu da igram i na krilu i u napadu - dodao je Holender.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading