HAJNKESOV ILI FLIKOV BAJERN? Venger otkrio koji je NAJBOLJI TIM u istoriji!

Autor:

Sport

10.10.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavarci u oba navrata stigli do "triplete".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Legendarni menadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je da je ekipa minhenskog Bajerna predvođena Jupom Hajnkesom iz 2013.godine najbolji tim u fudbalskoj istoriji, "daleko ispred" trenutnog sastava Bavaraca.

- Da li je ovaj Bajern najbolji u novijoj istoriji fudbala? Ne, mislim da čak nije ni najbolji tim Bajerna. Tim iz 2013. bio je bolji. Ne mislim da umanjim učinak ove ekipe, to je trenutno najbolji evropski tim, ali delom i zbog toga što ostali nisu bili na pravom nivou. Barselona je slaba, Real slab - jasan je francuski stručnjak.

Kako ključan argument kojim je potkrepio svoju tvrdnju Venger apostrofira imena igrača iz čuvene generacije velikana sa "Alijanc Arene".

- Zvezde koje je imao tada i sada čine razliku. Lam, Riberi, Roben, Kros, Švajnštajger - bili su najbolji igrači Evrope na svojim pozicijama. Ne kažem da današnji sastav Bajerna neće dostići taj nivo, ali trenutno nije na njemu. Treba još dosta da rade - podvukao je Venger.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading