GROM IZ VEDRA NEBA: Neočekivani TRANSFER pred kraj prelaznog roka - Bajern dovodi alternativu za Levandovskog!

Autor:

Sport

04.10.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Čupo-Moting je pred transferom karijere!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Čupo-Moting

Igrač koji je stigao u PSŽ iz Stouka, sada je još pred većim transferom. Bajern traži alternativu za Roberta Levandovskog, jasno je da će to biti igrač sa minimalnom minutažom, a Čupo-Moting je na to već navikao na Parku prinčeva pošto je prilike dobijao na "kašičicu", ali pamtiće se njegovi golovi u odlučujućim trenucima.

Kako javljaju francuski mediji pregovori čelnika bavarskog giganta sa predstavnicima kamerunskog napadača u poodmakloj su fazi i sva je prilika da će Hansi Flik danas ili sutra dobiti još jednu opciju na napada.

 

Čupo Moting je slobodan agent i to je ono što posebno odgovara Bavarcima, neće morati da plaćaju obeštećenje. Pritom, radi se o momku koji vrlo dobro poznaje Bundesligu pošto je najbolji period karijere imao igrajući za Šalke (2014-2017).

Erik Čupo-Moting ima 31 godinu, pre PSŽ, igrao je za Stouk, Šalke, Majnc, HSV, tako da ima ogromno iskustvo u Bundesligi, ali potpuno neočekivan transfer će biti ubrzo ozvaničen.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading