TRETIRALI SU GA KAO SMEĆE: Šokantna ISPOVEST Suareza posle odlaska iz Barselone!

Autor:

Sport

09.10.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urugvajac Luis SuareZ je po prvi put govorio o načinu na koji se Barselona ponela prema njemu i šta je bio ključan razlog prelaska u Atletiko Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

Fudbalsku javnost su obišli snimci na kojima se vidi da je verni "vojnik" Katalonaca napustio klub u suzama.

Urugvajac je otkrio da ga Barselona, u najmanju ruku, nije adekvatno tretirala. Toliko da mu čak nije bilo dozvoljeno ni da učestvuje na treninzima.

- Tih dana mi je bilo jako teško, plakao sam zbog svega što sam prošao. Nisam prihvatio poruku klubu da traže rešenje za mene. Najviše me je povredio način na koji su to radili. Jasno je da čovek mora da prihvati kada je kraj jednog poglavlja- rekao je Suarez.

Urugvajac je sa 198 golova treći najbolji strelac u istoriji Barselone, uz sve moguće trofeje, ali ni to nije bilo dovoljno da mu se priredi adekvatan oproštaj od kluba.

Pre svega na insistiranje novog trenera Ronalda Kumana.

 

 

 

- Najteže od svega mi je palo da dođem na trening i radim odvojeno od ostalih. Nije mi bilo dozvoljeno da igram sa saigračima-

Usledio je poziv Atletika, ali i podrška Lionela Mesija.

- Supruga je videla koliko sam tužan i u ponudu Atletika nisam sumnjao- rekao je Suarez, dodavši da ga nije iznenadila javna podrška Mesija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading