UEFA ODLUČILA: "Orlovima" u Norveškoj sudi arbitar koji u crno zavija večite kad god ih vidi

Autor:

Sport

07.10.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li reprezentacija da prođe bolje od naših najtrofejnijih klubova?

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije će u četvrtak, 8. oktobra, gostovati Norveškoj u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, a UEFA je odredila da pravdu u Oslu deli Danijele Orsato, koji je sudio i ovogodišnje finale Lige šampiona.

Inače, Orsato ima 44 godine, a srpski navijači ga ne pamte po dobrom. Dva puta je sudio Crvenoj zvezdi i jednom Partizanu, a u tim mečevima večiti su ostvarili remi i dva teška poraza.

Prvo je 2016. godine sudio meč Tun - Partizan u kom su Švajcarci slavili rezultatom 3:0.

Potom se na nešto bolji način predstavio navijačima crveno-belih, jer je u leto 2018. sudio utakmicu između Zvezde i Salcburga u Beogradu, koja je završena bez golova, što je bio dobar rezultat za šampion Srbije pred istorijski revanš.

RepublikaFoto: Starsport
Danijele Orsato na "Marakani"

Ipak, pristalice Crvene zvezde zaboli stomak na njegov lik od kraja prošle godine, kada je u 87. minutu svirao penal za Olimpijakos u Atini, kojim su grčki crveno-beli izbacili srpske iz Evrope. Doduše, u prvom poluvremenu je pokazao na belu tačku i u šesnaestercu Pirejaca, ali je Tomane bio neprecizan.

Orsato je poznat i po tome što su mu 2018. pretili posle utakmice Juventus - Inter koju je sudio, a na kojoj je viđen niz nelogičnih odluka. Tim iz Torina je slavio rezultatom 3:2, a Orsato je zvao policiju nakon što mu je grupa nepoznatih ljudi došla ispred kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading