DEBI IZ SNOVA: Bivši fudbaler Zvezde BEDEM U ODBRANI FEJNORDA

Autor: Republika, Sport klub

Sport

06.10.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Fejnorda Uroš Spajić našao se u idealnom timu 4. kola Eredivizije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uroš Spajić

Dugo u holandskom fudbalu Srbin koji se ne zove Dušan Tadić nije bio član idealne ekipe jednog kola holandskog prvenstva, tako da oduševljava činjenica da je novo pojačanje Fejnorda Uroš Spajić poneo tu čast, i to posle svega dva treninga u novom klubu!

 

 

Spajić, koji je u ekipu bivšeg trenera reprezentacije Srbije Dika Advokata stigao na pozajmicu iz Krasnodara, našao se u startnih 11 u četvrtom kolu Eredivizije, a poverenje je opravdao odigravši gotovo besprekoran meč i pomogavši ekipi da savlada Viljem u gostima rezultatom od 4:1. 

 

Advokat i njegovi izabranici ne kriju ambicije prema tituli, a Spajić je o borbi za primat protiv reprezentativnog kolege Tadića rekao sledeće:

- Nisam mogao da zamislim bolji početak, nastup mi je ulio samopouzdanje. Tadić i Ajaks jesu prvi, ali planiramo da im budemo velika pretnja - istakao je bivši defanzivac Crvene zvezde za Sport klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading