POLOVNA ROBA U HUMSKOJ! Petrović upozorava: BAJBEK je klasa, ALI...

Autor: Sport Klub, Republika

Sport

06.10.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo svoje mišljenje!

Bivši reprezentativac Željko Petrović govorio je o tome šta navijači Partizana mogu očekivati od najnovijeg pojačanja - Žan-Kristofa Baebeka.

Dok javnost još uvek pokušava da ustanovi kako se tačno zove najnovije pojačanje FK Partizana, njegov bivši trener iz Utrehta Željko Petrović govorio je o kvalitetima koje će na terenu navijači crno-belih moći da očekuju od brzonogog špica.

 

 

- Pa, rekao sam, potrebno je samo da bude zdrav, da bi sve bilo na njegovoj strani. Biću još jasniji: Bajbek je momak sklon povredama, neverovatno je koliko je imao pehova u karijeri, odigra dve utakmice, onda ga nema na pet, šest sledećih. Priča se ponavlja iz godine u godinu, prati ga u svakoj sredini gde ga put nanese. A, treneri ćute. Da, ćute, zato što znaju da pred sobom imaju kvalitetnog napadača. Ma, okrenuli bi odmah glavu da Bajbek ne vredi i posvetili se onima na koje u svako doba mogu da se oslone. S Bajbekom, nažalost, nikad ništa nije sigurno. Šteta! - podvlači Petrović.

Sa druge, on ističe da Bajbek poseduje sve predispozicije za klasnog igrača.

- On to i jeste. Više je špic, nego neko rodjen za bokove, odlikuje ga zavidna brzina, dobro se kreće, ne plaši se, uvek je konkretan, i leva i desna noga su za visoku ocenu, fino skače, ume da pogodi mrežu, zna da igra. Usput je i odlična osoba, s njim nikad ni najmanji problem, baš bih voleo da se vrati fudbalu na pravi način. Ne pamtim kad je odigrao poslednji meč, valjda će, nadam se, da mu svane u Partizanu - kaže Petrović.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

On je naglasio da je holandski klub čak i menjao ishranu igraču, kako bi pokušali da ga sačuvaju povreda.

- Dok smo Advokat i ja bili u klubu, predlagali smo da se Bajbeku promeni ishrana, mislili da će njegovom telu to da prija. da će se ređe suočavati sa povredama... Sve je ostalo po starom, muke su se ponavljale i posle odlaska nas dvojice, Bajbek nije mogao da ostvari kontinuitet - otkrio je Petrović.

Željko Petrović

 

O saradnji sa Dikom Advokatom

Govoreći o saradnji sa Dikom Advokatom, Petrović je istako:

- Zna se ko je ko u hijerarhiji, iza Advokata je bogata fudbalska prošlost, čast je sedeti uz takvog trenera, za tren oko smo se dogovorili kada me pozvao po mom povratku iz Zaprešića - istakao je Željko Petrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading