JUNAJTED ZAVRŠIO ŠOPING U BERGAMU! Na "Teatar snova" stiže brzonogi napadač, mnogi ga porede sa legendom "Old Traforda"!

Autor: Republika

Sport

06.10.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đavolsko pojačanje za crvene iz Mančestera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Ole Gunar Solskjeru je klupa na "Old Trafordu" sve vrelija i vrelija iz dana u dan, ali to Norvežanina ne sprečava u pokušajima da ekipu obnovi onako kako je on zamislio. 

 

 

Naime, posle dovođenja veterana Edinsona Kavanija i brzonogog brazilskog beka Aleksa Teleša, šef stručnog štaba na "Teatru snova" mislio je i na budućnost, pa je za 41 miliona evra pazario napadača Atalante, 18-godišnjeg Amada Dijala Traorea, koga vidi kao sledećeg Dvajta Jorka, legendarnog špica sa Trinidada i Tobaga koji je u dresu Junajteda postigao 48 pogodaka na 98 utakmica. 

Iako je momak koji preferira da ga zovu Dijalo odigrao svega tri meča, i to sa klupe, za italijanski sastav, Solskjer je u njemu video idealno rešenje posle neuspelog transfera Džejdona Sanča iz Dortmunda. 

Dijalo će se engleskom sastavu pridružiti tek na polusezoni, a pitanje je da li će ga na "Old Trafordu" dočekati čovek koji ga je kupio ili njegov naslednik, koji bi mogao, kako se nagađa, da bude Maurisio Poketino. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading