ASTON VILA "REDSE" PONIZILA: Sedam KOMADA u mreži Liverpula

Autor:

Sport

04.10.2020

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Engleske se obrukao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oli Votkins slavi jedan od golova

Fudbaleri Aston Vile savladali su aktuelnog šrvaka Englesku, ekipu Liverpula, sa nestvarnih 7:2 u utakmici četvrtog kola Premijer lige.

Liverpul je igrao bez golmana Alisona, Sadija Manea i Tijaga Alkantare, ali su sve ostale zvezde "redsa" bile na terenu, pa je samim tim bruka još veća za ekipu Jirgena Klopa.

Napadač Vile Oli Votkins je već u četvrtom minutu najavio da bi Liverpul mogao da ostane bez bodova na "Vila parku", a isti igrač je u 22. minutu duplirao prednost domaćina. Delovalo je da će stvari ipak nekako leći na svoje mesto kada je Mo Salah u 33. minutu smanjio na 2:1, ali je tada usledio novi šok za "redse".

Samo dva minuta posle pogotka Salaha, ponovo se Aston Vila odlepila na dva gola prednosti, a strelac je bio Džon Mekdžin, dok je samo četiri minuta kasnije do het-trika stigao Oli Votkins.

U drugom poluvremenu je ekipa Dina Smita nastavila u istom ritmu, pa je pozajmljeni igrač Čelsija Ros Barkli po peti put naterao rezervnog golmana Liverpula, Adrijana, da vadi loptu iz mreže, u 55. minutu.

Pet minuta kasnije je Salah još jednom savladao Emilijana Martineza, ali to je bilo sve što su "redsi" uradili na ovom meču. Sa druge strane, na njihovu žalost, Aston Vila je imala još toga da pokaže, jer kakva bi to pobeda bila da i kapiten nešto nije uradio?

Prema tome, tačku na utakmicu je sa dva gola, u 66. i 75. minutu stavio reprezentativac Engleske Džek Griliš.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading