Vest Hem potukao Lester do nogu, Sautempton ubedljiv protiv Vest Bromvič Albiona!

Autor:

Sport

04.10.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvim mečevima nedeljnog programa četvrtog kola engleske Premijer lige do sigurnih pobeda stigle su ekipe Sautemptona, koja je bila bolja od Vest Bromvič Albiona, i Vest Hem Junajteda, koji je u gostima deklasirao Lester sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Vest Hem

Vest Hem je na "King Pauer" stadionu sa 3:0 nadigrao Lester, a odličnu igru "čekićari" su krunisali pogocima Majkla Antonija i Pabla Fornalsa u 14. i 34. minutu, a oba puta asistent je bio Kresvel.

Do kraja meča Bouen je posle pasa Fornalsa postavio konačnih 3:0, a do kraja duela Lester je mogao do počasnog pogotka, ali ga je VAR tehnologija poništila u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Bio je ovo prvi neuspeh za „Lisice“ posle uvodne tri pobede, pa sada imaju 9 bodova, tri manje od vodećeg Evertona, koji ima maksimalni učinak. Bila je ovo druga pobeda u nizu za Vest Hem i oni sada imaju šest bodova.

U narednom kolu Lester dočekuje Aston Vilu, dok će u londonskom derbiju Vest Hem gostovati Totenhemu.

 

 

 

Sautempton je na „Sent Merisu“ sa 2:0 pobedio WBA, a golove za tim sa juga Engleske postigli su Musa Dženepo i Oriol Romeu. Ekipa Slavena Bilića osvojila je do sada tek jedan bod, dok je Sautempton osvojio šest i u narednoj rundi gosuje Čelsiju na Stamford Bridžu.

U derbiju dana od 17 časova i 30 minutam moći ćete da gledate duel između Mančester Junajteda i Totenhem Hotspura.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading