"POSEBNI" SE ZADNJI SMEJE: Murinjo PONIZIO Junajted!

Autor:

Sport

04.10.2020

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

De Hea je morao da vadi loptu iz mreže šest puta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Žoze Murinjo je u Mančester junajtedu proveo dve i po godine i sa klubom je osvojio Ligu Evrope i jedan Liga kup, ali je otpušten zbog, po mišljenju vlasnika, nezadovoljavajućih rezultata. Manje od dve godine kasnije, "Posebni" je dočekao svoju osvetu.

Fudbaleri Totenhema, na čijoj klupi sad sedi Portugalac, su gostovali na "Teatru snova" gde su ponizili "crvene đavole". "Pevci" su slavili sa 6:1, a Murinjo je uz osmeh napustio stadion Junajteda.

Ništa nije slutilo da će se utakmica odvijati u tom smeru, pošto je već u drugom minutu Bruno Fernandeš iz penala doneo vođstvo Mančesteru. Međutim, samo dva minuta kasnije je Tanguj Ndombele poravnao rezultat, a Hjon-Min Son je već u sedmom preokrenuo.

Potom je u 28. minutu crveni karton dobio Entoni Marsijal i tada se mogla naslutiti katastrofa Junajteda, pogotovo što su u narednih devet minuta na 4:1 povisili Hari Kejn i Son još jednim golom.

Početkom drugog poluvremena je već pukla "petarda" pošto je Serž Orije poslao loptu iza leđa nesrećnog Davida De Hee, a so na ranu je dodao Hari Kejn golom sa bele tačke 11 minuta pre kraja meča.

Najzanimljivije detalje sa "Old Traforda" pogledajte OVDE.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading