KAKO DO EVROPSKOG PROLEĆA? Stanković otkrio RECEPT!

Autor:

Sport

02.10.2020

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke crveno-belih prokomentarisao žreb u Nionu.

RepublikaFoto: starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Šef struke srpskog prvaka Dejan Stanković smatra da Crvena zvezda može da prezimi u Evropi u konkurenciji Genta, Hofenhajma i Slovana, kako je odlučio žreb u Nionu.

- U grupnoj fazi nema slabih timova. Sve su to ekipe koje su na putu do Lige Evrope izbacivale i po nekoliko ekipa, tako da pre žreba nisam imao specifične želje. Sada posle izvlačenja mogu da kažem da smo mogli i bolje i gore da prođemo, ali i dalje stojim iza teze da je najvažnije da mi budemo na visini zadatka. Kada bi otvorili „Marakanu“ za naše Delije, svaki meč bi nam bio lakši. Gent je vicešampion sjajne belgijske lige, Hofenhajm je završio šesti u oštroj konkurenciji bundesligaša, dok je i Slovan Liberec pokazao u kvalifikacionim rundama da imaju kvalitet. Nadigravaćemo se, mislim da sa svakim možemo da se takmičimo i radujemo se učešću u Lige Evrope - podvukao je Stanković.

Podsetimo, ovo je četvrti uzastopni plasman Zvezde u grupnu fazu evropskih takmičenja, a lepa vest je da je UEFA najavila da će u nastavku takmičenja biti dozvoljeno ograničeno prisustvo publike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading