POJAČANJE IZ SNOVA ZA STANOJEVIĆA: Partizan danas potpisuje UNIVERZALCA!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

02.10.2020

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobari" ga čekaju raširenih ruku.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Mađarski napadač Filip Holender stigao je u Beograd na potpis ugovora sa Partizanom, a u izjavi za "Mocartsport" poručio je da može da pokriva pozicije u samom špicu napada, ali i po krilu.

- Nisam samo špic. Više dejstvujem kao krilu, mada mogu da odgovorim obavezama i kao drugi napadač. Sposoban sam da završim i posao prvog. Sve zavisi od postavke na terenu, ideje struke, plana igre. Važno je da sam stigao, u hodu ću upoznati saigrače i tek onda nešto više moći da kažem. Prve impresije su sjajne, jedva čekam da upoznam momke i trenera, da zajedno krenemo u pobede - otkrio je Holender.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Holender

Činjenica da Mađar može da igra na više pozicija sigurno raduje trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića koji će sa Holenderom dobiti dodatne opcije u ofanzivnom delu tima. Podsetimo, on stiže na pozajmicu iz Lugana "tešku" 50.000 evra, a pre Švajcarske nastupao je za Honved.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading