PARTIZAN ILI GALATA? Holender PROGOVORIO o transferu!

Autor:

Sport

01.10.2020

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađar bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Holender u dresu Lugana

Napadač Lugana Filip Holender otrkio je da je za njega interesovanje pokazao turski Galatasaraj, dok mogućnost prelaska u Humsku nije pomenuo.

- Nema napretka po tom pitanju, još. Što se Galatasaraja tiče, sigurno znam da je slao ponudu Luganu, ali se klubovi nisu dogovorili. Ne znam šta se dešavalo tih dana, ali sam svestan koliko je teško realizovati transfer. Usled pandemije virusa korona, niko ne može da pretpostavi šta će se desiti u budućnosti, niti da planira poteze. Dosta toga mora da se poklopi da bih promenio sredinu. Svestan sam i uopšte nisam nervozan. Da ne pominjem da mi prija Lugano, ugovorom sam vezan na još godinu plus godinu. Ostaću, ako sudbina bude htela. I biću srećan. A ako dobijem priliku da pređem na viši nivo, neka bude. Nikad se nisam plašio izazova - rekao je Holender mađarskim medijima.

 

Podsetimo, Holendera želi i vicešampion Srbije koji razmatra da za pozajmicu plati oko 50.000 evra Švajcarcima, s obzirom da Mađar nije u prvom planu. Ipak, kraj prelaznog roka se bliži, pa bi crno-beli trebalo da požure ukoliko planiraju da ispune želju treneru Aleksandru Stanojeviću i dovedu mu pojačanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading