SPARSI SE IGRALI FUDBALA: Totenhem uništio Makabi za plasman u Ligu Evrope!

Autor:

Sport

01.10.2020

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema uverljivo su se plasirali u Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Totenhema

Sparsi su u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope demolirali Makabi iz Haife na svom velelepnom zdanju u Severnom Londonu. Murinjov tim slavio je sa 7:2.

Viđena je veoma otvorena utakmica, a Totenhem je poveo već u 2. minutu posle gola Harija Kejna. Domaćin je propustio nekoliko šansi da uveća prednost, a onda je stigla kazna. U 17. minutu Šeri je postigao spektakularan gol i izjednačio na 1:1.

Ipak, do kraja poluvremena dominacija Totenhema. Sparsi su postigli još tri gola i to preko Moure, i dvostrukog strelca Lo Selsa, pa je posle prvih 45 minuta bilo 4:1.

Makabi je na startu drugog poluvremena smanjio na 4:2 sa bele tačke, golom Rukavice. Radost je bila kratkog daha, pošto je nekoliko minuta kasnije Kejn uzvrato istom merom, sigurnim pogotkom sa penala.

Do kraja meča Kejn je postigao i het-trik. Bergvajn je napravio dar-mar po levoj strani, lepo dodao do napadača Totenhema, a ovaj je šmekerski prebacio golmana Makabija za 6:2. Konačnih 7:2 postavio je Dele Ali sa bele tačke u 91. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading