DEKI GA SKLONIO SA SPISKA: Stranac PRECRTAN pred meč ODLUKE!

Autor:

Sport

30.09.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč zakazan za četvrtak od 19 časova.

RepublikaFoto: Starsport
Mateo Garsija sa saigračima iz Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde oko devet časova poleteli su čarterom za Larisu, odakle će sse autobusom uputiti ka Nikoziji na meč 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ararata.

Trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio se za 20 igrača na koje računa za susret sa jermenskim šampionom. Na spisku se ne nalazi argentinski krilni fudbaler Mateo Garsija, iako je on prvobitno licenciran za ovaj meč.

Na spisku putnika na Kipar nalaze se: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov i Dijego Falćineli.

Podsetimo, utakmica Ararat-Crvena zvezda igraće se na "GSP" stadionu, gde je naš prvak poražen od Omonije u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona od Omonije, lošijim izvođenjem penala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading