VEĆ JE OTPUTOVAO: Boaći u Italiji!

Autor:

Sport

29.09.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor iz Afrike "kuburi" sa povredama u poslednje vreme.

RepublikaFoto: Starsport
Tandem FK Crvena zvezda Ričmond Boaći i Aleksandar Katai

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći otputovao je u Italiju kako bi što brže zalečio najnoviju povredu koju je doživeo pre dve i po nedelje na prvenstvanom susretu protiv Čukaričkog na Banovom brdu (3:1).

- Vratio sam se u Latinu, jer imam poverenja u fizioterapeuta Masima Pivu. Razlog je jednostavan, upoznao sam ga kad je bio u klubu, uvek smo imali odličan odnos. Pojedinci iz Zvezde su me savetovali da odem na neko drugo mesto, ali sam se odlučio za Masima, jer je u prošlosti samo on mogao da mi pomogne - poručio je fudbaler iz Gane.

- U poslednjih godinu dana pretrpeo sam pet povreda mišića. Nisam mogao da odigram četiri utakmice u nizu. U dogovoru sa klubom i trenerom Dejanom Stankovićem odlučio sam da dođem ovde, ne zato što nemam poverenje u Zvezdine terapeute, već zbog toga što sam se posle Masimovih tretmana osećao dobro - dodao je Boaći.

 

Tim povodom oglasio se i italijanski fizioterapeut.

- Prolazi razne terapije, radimo na ojačavanju tetiva, masažama, istezanju, stabilnost. Svemu što mu je potrebno da se Boaći što pre vrati u tim - istakao je Masimo Piva.

Podsetimo, crveno-beli su ovog leta angažovali Dijega Falčinelija, koji je planiran kao prvi izbor trenera Dejana Stankovića u napadu, a Boaćijev ugovor sa aktuelnim srpskim šampionom ističe na zimu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading