IZNENAĐENJE: Iz FSS-a otkrili da li će biti publike na "večitom derbiju"!

Autor: Alo, Republika

Sport

29.09.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Miljko Ristić.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho i njegoš Petrović

Doktor Miljko Ristić, predsednik Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, indirektno je najavio za "Alo" da bi predstojeći 163. "večiti derbi", koji je zakazan za 17.oktobar mogao da se odigra uz prisustvo publike.

- Verujem da je pitanje dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama. Naravno, biće određeni broj ljudi na stadionu i moraće da se poštuju zdravstvene mere i propisti. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Srbija po broju zaraženih na zadovoljavajućem nivou, onda takva odluka ima rezona - rekao je Ristić i dodao:

- Krizni štab se zasad ne oglašava, ali smatram da je došlo vreme da se navijači vrate tamo gde im je mesto. To je realnost, naravno uz obavezu poštovanja preporuka nadležnih. Osim na stadionima Crvene zvezde i Partizana, u našoj Superligi nema puno navijača, stoga nema opasnosti za širenje pandemije, plus što se igra na otvorenom.

Podsetimo, do najveće svetkovine srpskog fudbala ostalo je da se odigra još jedno superligaško kolo. Pre nego što dočeka u Humskoj Zvezdu, Partizan gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu, dok crveno-beli dočekuju Napredak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading