POLUVREME ZA ZABORAV: Partizan sa dosta muke slomio Bačku - majstorija Đorđevića!

Autor:

Sport

28.09.2020

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su savladali OFK Bačku u 9. kolu Linglong Superlige Srbije rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Partizanovi napadi su bili jalovi, i nisu urodili plodom u prvom poluvremenu. Crno-beli su tražili penal već u 7. minutu, ali se sudija nije oglasio.

Prvo je Sadik pao u kaznenom prostoru, ali to nije bilo sporno, potom je pokušao da proigra jednog od saigrača kada je lopta pogodila defanzivca gostiju u ruku, ali sudija kaže da nije bilo elemenata za penal!

Samo minut kasnije Denis Stojković je imao priliku da rano dovede Partizan do vođstva, ali je iz neposredne blizine promašio gol Bačke. Nastavio je Partizan sa inicijativom, ali je i Bačka stigla do svoje igre. U 35. minutu zamalo da povedu gosti, imali fudbaleri Bačke kontra napad, koji je išao po levom boku. Luka Ratković je izašao sam pred Aleksandra Popovića, pokušao da ga prebaci ali nije uspeo i Banjak je potom otklonio opasnost.

Marković je bio razigran, ali nije uspeo da se upiše na listu strelaca, na veliki odmor se otišlo sa 0:0.

Partizan je uspavanku u Humskoj prekinuo u 50. minutu. Sasvim je dovoljno prostora imao Sejduba Suma na levom boku da može neometano da istrči, potom je usledio odličan centaršut za Umara Sadika koji matira Aleksu Milojevića i crno-beli stižu do prednosti od 1:0

Samo 10 minuta kasnije, crno-beli su poveli sa 2:0 posle autogola. Tomović je pokušao glavom da loptu izbaci u korner, ali je poslao pravo u mrežu. Partizan sada ima sigurnih i velikih 2:0.

Partizan je izgledao neuporedivo bolje u nastavku, ali Bačka je posle prelepe akcije došla do samo gola zaostatka.

Prelep gol Krste Đorđevića, uspeo je da zalomi defanzivca Partizana i da pošalje projektil iza leđa Popovića za 2:1. Bilo je neugodno do samog kraja pošto je Bačka stvorila još nekoliko prilika, ali crno-beli su izdržali i upisali pobedu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading