DEBI IZ SNOVA: Kumanova Barsa smoždila Viljareal, Mesi u senci sjajnog Fatija!

Autor:

Sport

27.09.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone ubedljivo su savladali Viljareal u 3. kolu Primere sa 4:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Barselone posle jednog od golova protiv Viljareala

Ronald Kuman je tako debitovao uverljivom pobedom na klupi Blaugrane. Ovo je Barsi inače bio prvi meč u novoj sezoni Primere, jer je prva dva meča propustila zbog toga što je tokom leta imala obaveze u Ligi šampiona. Barselona je dominirala u svim statističkim parametrima i zasluženo je stigla do pobede.

Junak trijumfa kluba sa Kamp Noua bio je mladi Ansu Fati, koji je postigao dva gola u prvom poluvremenu. Prvo je iskoristio dodavanje Albe u 15. minutu, a onda i asistenciju Kutinja u 19. čime je doneo prednost Barseloni od 2:0.

Sledeći se u listu strelaca upisao Leo Mesi koji je u 32. minutu povisio za 3:0. Do kraja poluvremena Barsa postiže jedan gol, tačnije Tores je sam ubacio loptu u svoju mrežu, pa je domaćin posle 45 minuta vodio sa 4:0.

U nastavku meča Kumanov tim je spustio temp i lagano priveo utakmicu kraju.

Viljareal je tako posle pobede i remija u prva dva kola doživeo prvi poraz u Primeri u novoj sezoni. U narednom kolu Barselona gostuje na teškom terenu u Vigu, gde će joj rival biti Selta. Sa druge strane Žuta podmornica će na svom terenu ugostiti Alaves.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading