KAKAV DEBI URUGVAJCA: Atletiko DEMOLIRAO Granadu, Suarez ušao sa klupe i napravio šou!

Autor:

Sport

27.09.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletiko Madrida deklasirali su Granadu sa 6:1 u trećem kolu Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atletika iz Madrida

Jorgandžije su odigrale savršen meč na debiju Luisa Suareza, koji je ušao sa klupe sredinom drugog poluvremena i odmah postigao dva gola.

Atletiko je poveo golom Dijega Koste u 9. minutu, a sedam minuta kasnije Saul je promašio penal. Sa 1:0 se i otišlo na veliki odmor između dva poluvremena.

A, onda rapsodija Madriđana u nastavku. Korea je odmah na startu drugih 45 minuta povisio na 2:0, na asistenciju Žoaa Feliksa. Feliks se potom i sam upisao u strelce posle dodavanja Dijega Koste, pa je Simeoneov tim poveo sa 3:0.

Suarez je ušao u 70. minutu, a dva minuta kasnije Ljorente pogađa za 4:0. Upravo je Ljorente bio asistent za prvi pogodak Urugvajca u dresu Atletika u 85. minutu meča. Molina je 120 sekundi kasnije smanjio na 5:1, a u nadoknadi vremena Suarez postiže novi gol za ubedljivih 6:1.

Atletiko je tako upisao svoj prvi trijumf u Primeri, pošto je u prva dva kola bio pošteđen zbog obaveza u Ligi šampiona. Sa druge strane Granada je iznenadila ovako lošom igrom i debaklom, pošto je posle prva dva kola imala maksimalan učinak, a nalazi se i na korak od plasmana u Ligu Evrope.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading