OSTRVO GORI - VARČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" do pobede iz penala u 100. minutu NAKON poslednjeg sudijskog zvižduka!

Autor:

Sport

26.09.2020

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva pobeda u novoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šut Bruna Fernandeša

Mančester junajted savladao je Brajton sa 3:2 (1:1) u 2. kolu Premijer lige posle penala koji su dobili u 100. minutu susreta, nakon što je sudija Kavano gledao VAR tehnologiju.

Jedan od igrača Brajtona igrao je rukom, Kavano je već bio odsvirao kraj, ali su potom "crveni đavoli" iznenada dobili šansu za sva tri boda koju je iskoristio Bruno Fernandeš.

Mupaj je iz jedanaesterca doneo prednost Brajtonu u 40. minutu, a gosti su izjednačili samo tri minuta kasnije autogolom Danka. Rašford je doneo preokret u 55. minutu, na asistenciju Fernandeša, a potom je usledila furiozna završnica. Marč je u petom minutu nadoknade doneo šokantno izjednačenje Brajtonu, ali ispostaviće se nedovoljno za osvajanje boda protiv velikana sa "Old Traforda".

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading