PREOKRET, DA LI JE OVO ŠANSA ZA PARTIZAN? UEFA pokrenula ISTRAGU protiv Šarlroa zbog duela sa crno-belima!

Autor:

Sport

26.09.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Srbije poražen u Belgiji nakon produžetaka.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Šarlroa - Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su u Belgiji od Šarlroa sa 2:1 posle produžetaka u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su domaći napravili veliki propust u organizaciji tog meča zbog kojeg je morala da reaguje UEFA.

Naime, Evropska kuća fudbala je pokrenula istragu protiv lidera Jupiler lige jer su se njihovi navijači okupljali oko stadiona, uprkos zabrani publici da prisustvuju utakmicama. Još gore, oni nisu poštovali mere zaštite, a u slavlju su im se pridružili pojedini igrači koji, doduše, to jesu učinili.

- Šarlroa je pobedio beogradski Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Lige Evrope, a onome što se desilo posle meča se niko neće smejati - pišu belgijski mediji.

Šarlroa će biti kažnjen, moguće novčano, ali poznato je da su odluke UEFA često nepredvidljive, pa se navijači Partizana nadaju mogućnosti da za zelenim stolom ipak izbore plej-of za Ligu Evrope. Odluka se očekuje u najkraćem roku...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading