Sprema se operacija "London": ZVEZDA KOMPLETNA PROTIV ARSENALA!

Autor:

Sport

31.10.2017

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević može spokojno da pristupi pripremi duela protiv Arsenala u Ligi Evrope, pošto ga je lekarski tim obradovao poslednjim vestima - crveno-beli u najjačem sastavu putuju u London!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
U kompletnom sastavu u Londonu: Crveno-beli spremni za Arsenal

Prethodnih dana kružile su priče da defanzivci Filip Stojković i Vujadin Savić neće biti na raspolaganju Milojeviću na stadionu "Emirati" u četvrtak uveče, ali je tokom jučerašnjeg dana stigla potvrda da je pomenuti dvojac u potpunosti fit.

Savić i Stojković su propustili poslednji prvenstveni susret protiv Zemuna, a prvi pomenuti je bio odsutan i za duel protiv Spartak ŽK na "Rajku Mitiću" u sredu. Njih dvojica su ipak bili u punom trenažnom procesu od juče, tako da su spremni za najveće napore i gostovanje Arsenalu.

To znači da će Vladan Milojević u Londonu imati na raspolaganju sve igrače koji se smatraju standardnim kada je defanzivna linija u pitanju, a reč je o Filipu Stojkoviću, Damjanu Le Taleku, Vujadinu Saviću i Milanu Rodiću.

Van stroja će biti jedino duže odsutni Brazilac Rikardinjo, te teže povređeni defanzivni vezista Branko Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading