(VIDEO) Sudijski ekspert FSS: Partizanov gol iz nepostojećeg faula, Zvezdi poništen regularan pogodak

Autor: telegraf.rs

Sport

31.10.2017

08:06 >> 08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KOntroverzne odluke sudija nakon meča između Borca i Partizana u Čačku i dalje su u fokusu šire sportske javnosti. Nezavisni sudijski ekspert iz Fudbalskog saveza Srbije Igor Radojičić ističe da faul pre pobedonosnog pogotka Zorana Tošića iz slobodnog udarca nije postojao.

RepublikaFoto: youtube.com/AMV7S
Sporni trenutak sa meča Crvena zvezda - Spartak

Analizirane su i pojedine sudijske odluke od srede kada je Partizan gostovao Zemunu, a Zvezda dočekala Spartak. Upravo na toj utakmici na Marakani glavni sudija Dragan Čolović i njegovi pomoćnici nisu bili na nivou.

Nekoliko pogrešnih odluka, a najveća je ona kada je poništen gol Ričmonda Boaćija za 2:0. Takođe, penal nad napadačem iz Gane je bio opravdan, a upravo je to bio i jedini gol na meču.

- Bili su brzi, sudija ih nije najbolje ispratio - rekao je Igor Radojčić, sudijski ekspert FSS, za Tv Arena Sport.

Radojčić je istakao i da nije bio penal za Zvezdu u nedelju protiv Zemuna, kada je Trajković navodno igrao rukom, a zatim se osvrnuo i na sporne detalje sa meča Borac - Partizan.

Penal za crno-bele je bio, faul nad Miletićem pre gola Borca nije postojao, kao ni nad Tošićem u 95. minutu.

- Prekršaja nema. Igrač Borca prvi dolazi do lopte. Ovde je trebalo da bude faul za domaći tim ili da pusti njihov kontranapad. To bi bila idelana situacija, a posle kontranapada je trebalo da svira faul - jasan je bio Radojčić koji je dodao:

- Komisija će analizirati ovo i preuzeti određene korake - najavio je Radojičić nakon spornih trenutaka u 15. kolu Super lige u fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading