STRATEŠKI PLAN ZA PUNJENJE KASE: Četvorica fudbalera odlaze sa "Marakane" - Zvezda zalepila cenu za Gavrića!

Autor:

Sport

23.09.2020

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Marakani" su se odlučili na radikalan potez - smanjenje plata za 50 odsto! Za Zvezdinu kasu neophodan je ulazak u Ligu Evrope, na čijem putu stoji pobednik sutrašnjeg duela u Jerevanu između Ararat-Jermenije i Celja, a do kraja prelaznog roka planirana je i prodaja još četvorice fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović i El Fardu Ben

Transfer Matea Garsije u Aris je pred realizacijom, dok postoji nekoliko sedmocifrenih ponuda za El Fardu Bena.

Do sada najbolja ponuda je 1,7 miliona evra, što je i te kako zadovoljavajuće, budući da je reč o igraču koji ima 31 godinu, ali o ova ponuda će tek biti razmatrana u crveno-belom taboru.

Novac se ovog leta samo izvlačio iz klupske kase, vreme je da se i nešto stavi u nju.

 

Ono što bi trebalo da kasu poprilično napuni je transfer Željka Gavrića. Nije tajna da je Atalanta nudila za Zvezdinog bisera 4.5 miliona plus 20 odsto od naredne prodaje, ali crveno-beli su sigurni da Gavrić vredi više, i "zalepili" su cenu od 6 miliona evra.

Pored ova dva odlaska koja se nimalo neće dopasti navijačima, najavljena su još dva... Odavno se najavljuje da bi "ljubimci Delija" Pavkov i Boaći mogli da spakuju kofere, a sada je to sve izvesnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading