RADIKALAN POTEZ NA "MARAKANI": Terzić, Mrkela i Stanković se ODREKLI ogromnog novca!

Autor:

Sport

23.09.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled finansijske krize izazvane koronavirusom fudbalsko tržište je pretrpelo najveće gubitke! Problemi nisu zaobišli ni Crvenu zvezdu, pa su Zvezdan Terzić i saradnici rešili da sami sebi skrešu plate - na pola!

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Na ovaj potez, a u korist Crvene zvezde, samovoljno su se odlučili još Mitar Mrkela, sportski direktor, Marko Petrović, operativni direktor, ali i trener Dejan Stanković.

Sada je veliko pitanje hoće li ovaj primer slediti i igrači, kako bi pomogli klubu u ovoj teškoj situaciji. 

 

 

 

 - Želeli smo ličnim primerom da pošaljemo poruku da u ovim okolnostima svi moramo da pomognemo Zvezdi - rekao je Zvezdan Terzić.

Na tu nesebičnu ideju došao je sportski direktor Mitar Mrkela, predloživši je potom generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, koji je sa zadovoljstvom prihvatio. Da shvataju poslovnu realnost i značajno drugačije, nepovoljnije prilike u finansijskom smilu od prošlogodišnjih, pokazali su i šef stručnog štaba Dejan Stanković, kao i finansijski direktor velikana iz Ljutice Bogdana Marko Petrović, pa će i njihova primanja biti manja za 50 odsto nego do sada.

Uskoro će rukovodstvo crveno-belih predložiti reviidiranje ugovora i fudbalerima, ali samo onima koji su došli na stadiona "Rajko Mitić" pre nego što je u martu izbila pandemija koronavirusa i brzopotezno uticala na pad izvora prihoda fudbalskih klubova u čitavom svetu, pa tako i u Srbiji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading