OZVANIČENA SARADNJA: Novi šef stručnog štaba potpisao

Autor: Tanjug, Republika

Sport

20.09.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena na klupi.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa pripremnog meča između Crvene zvezde i Grafičara

Kao što smo i najavili, srpski fudbalski trener Radomir Koković novi je šef stručnog štaba Grafičara, člana Prve lige Srbije, koji je razvojni tim Crvene zvezde.

- Želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svih zaposlenih u FK Grafičar dosadašnjem treneru Miliji Žižiću za sve sto je uradio za nas, na energiji, posvećenosti, profesionalnosti i emociji koje je nesebično davao i zalagao se da svakoga dana budemo sve bolji. Njegovo ime ostaće upisano u istoriji kluba. Želimo mu puno sreće kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ujedno želim Radomiru Kokoviću dobrodošlicu u naš klub - izjavio je predsednik Grafičara Slobodan Govedarica.

RepublikaFoto: FK Voždovac
Radomir Koković

On je dodao da je uveren da će imati dugu i plodotvornu saradnju, pre svega u stvaranju mladih igrača.

- To smo na startu rada ove uprave proklamovali kao osnovni cilj. Zato se kao društveno odgovoran klub trudimo da iz godine u godinu unapređujemo sportsku infrastrukturu i stvorimo bolje uslove za rad i razvoj mlađih kategorija. Ponosni smo na preko 300 dece koja danas treniraju u našem klubu i nastavićemo i u narednim godinama da budemo fokusirani na razvoj mladih igrača, po čemu smo jedinstven klub u Srbiji - istakao je Govedarica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading