ORILO SE PREMIJER LIGOM: Ajde u p**** materinu, mrš j**** ti mater!

Autor:

Sport

19.09.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa u koju je ove nedelje stigao srpski fudbaler Branislav Ivanović ubedljivo je izgubila na gostovanju Evertonu 5:2, a u poluvremenu je ostala i bez jednog igrača i bez trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slaven Bilić

Posle gola napadača domaćih Rišarlisona pred pauzu za 2:1, defanzivac Vest Broma Kiran Gibs je dobio crveni karton. Džejms Rodrigez ga je isprovocirao "ćušnušvši" ga posle trka, a on je odmah skočio i udario ga u lice. I nije samo on izgubio živce.

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić ustao je sa klupe Vest Broma i "skočio" na sudiju Majka Dina kada su zajedno krenuli u svlačionicu.


"Udaljite se", rekao mu je Din, dok je Hrvat nizao primedbe: "Proverite prvo faul i crveni karton, proverite. Sledeći put nas ubijte".



Din je zastao na trenutak izvadio crveni karton iz zadnjeg džepa i podigao ga ispred Bilića.

"Udaljite se", insistirao je Englez, a Bilić mu je odgovorio: "Znači, ne mogu da pričam sa vama?", pa dodao na hrvatskom: "'Ajde u p... materinu"

"Mrš j.... ti mater", dodao je jedan od njegovih saradnika, Dean Računica ili Danilo Butorović. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading