Lalatović ponovo BRILJIRAO nakon DVOJKE protiv Radnika!

Autor:

Sport

18.09.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli upisali nova tri boda.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je posle pobede nad Radnikom (2:0) u osmom kolu Superlige Srbije da je lepo biti drugi na tabeli, makar i na jedno veče.

– Videla se velika želja mojih igrača da realizuju ono što nisu u prošlom kolu protiv Javora. Mislim da smo zasluženo pobedili. Lepo je biti drugi na tabeli, makar i na jedan dan. Čestitam igračima na prikazanoj igri – rekao je Lalatović.

Veliki ispit Novosađane očekuje u četvrtak.

– Okrećemo se onome za šta živimo – istakao je Lalatović.

Trener Radnika Slavoljub Đorđević je čestitao Vojvodini na “odličnoj igri i pobedi” i poželeo joj mnogo uspeha u Evropi. On je kazao da očekuje da Radnik bude sve bolji.

– Protiv Inđije je bilo skromno, ali se momci polako adaptiraju na moje zahteve. Već ove nedelje je sve to bolje. Momci ne zaslužuju ovoliko poraza. Bila nam je potrebna ovakva utakmica da vidimo neke stvari. Očekujem da krenemo na gore – kazao je Đorđević.

Radnik ima samo četiri boda i u zoni je ispadanja iz Superlige Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading