BELODEDIĆ BEZ RESPEKTA PREMA TSC: Topola je drvo koje raste pored puta!

Autor: Republika

Sport

17.09.2020

15:48

Za nekadašnjeg prvaka Evrope iz Bukurešta Steauu, a sada FSCB nekada je igrao Miodrag Belodedić, takođe član legendarne generacije Crvene zvezde iz 1991. godine.

Starsport
Miodrag Belodedić

TSC iz Bačke Topole će imati težak zadatak protiv rumunskog kluba, iako su višestruko desetkovani zbog koronavirusa, pa će u Senti na raspolaganju imati samo 14 igrača.

Aktuelni direktor u Fudbalskom savezu Rumunije Belodedić nema nikakvu dilemu oko toga koji tim bi mogao da prođe u narednu fazu takmičenja, a očigledno je i da mu ekipa TSC-a nije baš poznata.

- Topola je vrsta visokog drveta, raste pored puta. Izgubili su od Zvezde 5:0 i zato mislim da nam neće praviti probleme u ovom kvalifikacionom meču. Ali, najbolje prvo da vidimo kako će se FCSB izboriti sa ovim ludilom od virusa- rekao je Belodedić.

 

 

 

Čuveni štoper se ne seća ekipe TSC iz svojih igračkih dana, ali da nije upućen u tim Zoltana Saba potvrdio je izjavom da "tamo igra mnogo Mađara" (ne igra nijedan, prim. aut).

- Mislim da su u ono moje vreme igrali u trećoj ligi, ali, iskreno, ne sećam ih se uopšte. Njihov uspon je počeo poslednjih godina, tamo igra mnogo Mađara. FCSB neće imati problema, velika je razlika u vrednosti dva tima- zaključio je Belodedić.

Meč TSC - FCSB igra se večeras od 21.00.

Komentari (0)

Loading