BELODEDIĆ BEZ RESPEKTA PREMA TSC: Topola je drvo koje raste pored puta!

Autor:

Sport

17.09.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nekadašnjeg prvaka Evrope iz Bukurešta Steauu, a sada FSCB nekada je igrao Miodrag Belodedić, takođe član legendarne generacije Crvene zvezde iz 1991. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Miodrag Belodedić

TSC iz Bačke Topole će imati težak zadatak protiv rumunskog kluba, iako su višestruko desetkovani zbog koronavirusa, pa će u Senti na raspolaganju imati samo 14 igrača.

Aktuelni direktor u Fudbalskom savezu Rumunije Belodedić nema nikakvu dilemu oko toga koji tim bi mogao da prođe u narednu fazu takmičenja, a očigledno je i da mu ekipa TSC-a nije baš poznata.

- Topola je vrsta visokog drveta, raste pored puta. Izgubili su od Zvezde 5:0 i zato mislim da nam neće praviti probleme u ovom kvalifikacionom meču. Ali, najbolje prvo da vidimo kako će se FCSB izboriti sa ovim ludilom od virusa- rekao je Belodedić.

 

 

 

Čuveni štoper se ne seća ekipe TSC iz svojih igračkih dana, ali da nije upućen u tim Zoltana Saba potvrdio je izjavom da "tamo igra mnogo Mađara" (ne igra nijedan, prim. aut).

- Mislim da su u ono moje vreme igrali u trećoj ligi, ali, iskreno, ne sećam ih se uopšte. Njihov uspon je počeo poslednjih godina, tamo igra mnogo Mađara. FCSB neće imati problema, velika je razlika u vrednosti dva tima- zaključio je Belodedić.

Meč TSC - FCSB igra se večeras od 21.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading