VELEOBRT U ČELSIJU: Bio je otpisan, a sada mu Lampard oprašta grehe iz prošlosti!

Autor:

Sport

15.09.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Frenk Lampard je zadovoljan onim što na golu pokazuje Kepa Arizabalaga, uprkos tome što je španski čuvar mreže bio na meti kritika posle utakmice sa Brajtonom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lampard se ne odriče Kepe

Čelsi je u prvom kolu Premijer lige slavio sa 3:1. Ipak, Kepi su mnogi zamerili kako je reagovao u 54. minutu, kada je Leandro Trosard postigao pogodak za Brajton.

- Zadovoljan sam onim što Kepa pokazuje. Nisam siguran da je u toj situaciji mogao bolje da reaguje- branio je Lampard svog golmana.

- Video sam da ima više samopouzdanja. On je naš golman i ja sam zadovoljan zbog toga. Ako i budemo dovodili nekoga, moraće da se bori za svoje mesto. Tako je to u Čelsiju- rekao je Lampard.

Nedavno se pisalo da bi golman Rena Eduard Mendi mogao da stigne na "Stamford Bridž".

 

Od kako je Kepa u Čelsiju na golu ekipe sa "Stamford bridža" uvek postoje turbulencije. Razbesneo je bivšeg menadžera Sarija kada nije hteo da napusti teren, mada je to i povuklo ekipu da igra bolje u nastavku sezone. U sezoni 2019/20 Čelsi je primao mnogo golova, a neki su išli na dušu mladog Španca. Kepa je više puta ostajao na klupi i delovalo je da Frenk Lampard ne želi više da ga ima u ekipi, međutim, očigledano je došlo do preokreta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading