EVERTON SRUŠIO OČAJNE SPARSE: Glavobolja za Murinja, Kalvert-Luin nokautirao bledi Totenhem!

Autor:

Sport

13.09.2020

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo će imati dosta problema u novoj sezoni. Njegov Totenhem je u 1. kolu poražen na svom terenu od Evertona sa 1:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U neverici... Musa Sisoko, Žoze Murinjo i Tangi Ndombele

Jedini pogodak postigao je Kalvert-Luin u 55. minutu utakmice.

Totenhem je u meč ušao kao favorit, ali to uopšte nije pokazao na terenu. U prvom poluvremenu Everton je imao više loptu u svojim nogama. Anćeloti je na teren poslao i Hamesa Rodrigeza i Alana i Dukurea, koji su tek došli u klub.

Sparsi su imali više ozbiljnijih prilika, ali su ih propuštali Ali, Doerti i Kejn.

U drugom poluvremenu bilo je dosta manje uzbuđenja. Everton je do pobede stigao golom Kalvert-Luina posle sjajnog centaršuta Dinja u 55. minutu. Do kraja utakmice Murinjov tim je izgledao bezidejno i jedva je uspeo da stvori par polušansi. Na drugoj strani propisno se ispromašivao Ričarlison, koji je mogao gostima da donese i ubedljiviju pobedu.

Na kraju velika pobeda za Everton, i velika opomena za Totenhem. Murinju treba bar još nekoliko pojačanja kako bi uopšte mogao da se bori za Ligu šampiona. Ukoliko se to ne dogodi, Sparsi bi mogli da imaju najgoru sezonu u protekloj deceniji.

U narednom kolu Totenhem gostuje nezgodnom Sautemptonu, koji je takođe pretrpeo poraz u prvom kolu, dok će Everton imati veliku šansu da upiše i drugi trijumf, pošto dočekuje ekipu VBA.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading